LÄÄKÄREILLE


Healthia hakee asiakkailleen useita avainhenkilöitä vuodessa. Yleisimmät tehtävänimikkeet, joihin haemme ja valitsemme ihmisiä, ovat johtava ylilääkäri, ylilääkäri tai erikoislääkäri. Asiakkaamme edustavat laaja-alaisesti perusterveydenhuoltoa, erikoissairaanhoitoa, yksityistä ja 3.sektoria. Toimimme valtakunnallisesti.

Healthian kanssa voit ottaa seuraavan askeleen urallasi. Asiakkaamme voivat kiinnostavan työtehtävän lisäksi tarjota motivoivan palkkausmallin, vapauksia työajan suhteen, eri työsuhde-etuja, erityyppisiä työympäristöjä ja hyviä työyhteisöjä.

Suorahaku on luottamuksellinen prosessi asiakasyrityksen, suorahakukonsultin ja rekrytoitavan henkilön välillä.

URAKEHITYKSEN VARMISTAMINEN

Healthian suorahakukonsultin yhteydenotto on merkki siitä, että kuulut konsultin toimeksiantajaa kiinnostavien lääkäreiden joukkoon.

Suorahakukonsultin tehtävä on varmistaa, että toimeksiantaja, sen avoin työtehtävä ja lääkärin kiinnostus ja sopivuus tehtävään kohtaavat. Tästä syystä konsultin kanssa käytävät keskustelut ovat luottamuksellisia. Toimeksiantajalle ei kerrota mistä kanssasi on keskusteltu ellet ole itse antanut siihen erikseen lupaa.

HENKILÖKOHTAINEN PALVELU

Healthia auttaa lääkäreitä uravalinnoissa kokonaisvaltaisesti. Jos lääkäri muuttaa työn perässä toiselle paikkakunnalle, voi Healthia auttaa asunnon löytämisessä, avustaa puolison työnsaannissa, selvittää lasten hoito- ja koulupaikkojen tarjonnan sekä alueella olevat kiinnostavat vapaa-ajan viettomahdollisuudet.