Konsultointi

LÄÄKÄRIREKRYTOINNIN MARKKINAKARTOITUS

Onko organisaationne tilanteessa, jossa lääkärit eivät hae avoinna oleviin tehtäviin tai lääkäreiden vaihtuvuus on suurta? Näissä tilanteissa Healthia auttaa rekrytointiprosessin kuntoon laittamisessa. Aloitamme markkinakartoituksella, jossa otamme henkilökohtaisesti suoraan yhteyttä asiakastamme kiinnostavan profiilin mukaisiin lääkäreihin ja selvitämme, miksi tehtäviin ei haeta tai mitä pitäisi tehdä, että lääkärintyöhön saadaan sitoutuneita ja ammattitaitoisia lääkäreitä.

LÄÄKÄRIREKRYTOINNIN TUKIMATERIAALIT

Onko lääkärirekrytointien avuksi käytettävät tukimateriaalinne kunnossa? Suurin osa terveydenhuolto-organisaatioista käsittää rekrytoinnin tukimateriaalit lähinnä esitteinä tai työpaikkailmoituksina, mutta nämä harvoin herättävät lukijoissaan intohimoista halua hakea kyseiseen tehtävään.

Healthia auttaa innostavien rekrytoinnin tukimateriaalien tekemisessä. Tukimateriaalit voivat olla esimerkiksi rekrytointiesityksiä, joita näytetään julkisissa tilaisuuksissa tai materiaaleja, joita voi lähettää kiinnostusta osoittaville lääkäreille henkilökohtaisesti.

PALKKABENCHMARKING

Tiedättekö lääkärirekrytointien kohderyhmänne nykyisen palkkatason? Healthia tekee kohderyhmäkohtaisia palkka-analyyseja, joiden avulla varmistetaan palkkatason kilpailukyky. Palkka-analyysejä tehdään sektori-, alue- ja organisaatiokohtaisesti.

Kysy lisätietoja konsultointipalveluista:
Samu Tolvanen
Toimitusjohtaja
Healthia Oy Ab
045 111 8242
samu.tolvanen(a)healthia.fi


Gateway

Gateway oli vuosien 2008-2011 välillä Suomen suurin työperusteiseen maahanmuuttoon liittyvä ESR -rahoitteinen projekti, jonka tarkoituksena oli luoda pysyvää mallia työperäiseen maahanmuuttoon.

Healthia toimi projektin kumppanina etsimällä projektissa kielikoulutettavat hammaslääkärit Bulgariasta.