Erikoislääkäreiden rekrytointi

  • Post author:
  • Post category:News

SOTE-johdon ja johtavien ylilääkäreiden rekrytoinnissa suorahaku eli head hunting on edelleen tehokkaimpia keinoja löytää parhaimmat tekijät ja saada heidät rekrytointiprosessiin. Mitä merkittävämpiä muutoksia organisaatioon halutaan, sitä kriittisempää on valita oikeat avainhenkilöt.

Mikä on paras keino rekrytoida erikoislääkäreitä? Voin kertoa, että perinteinen suorahaku on väärä valinta useimmilla erikoisaloilla. Lääkäreiden rekrytointimarkkina käy tällä hetkellä todella kuumana ja jokainen hyvämaineinen ja ammattitaitoinen lääkäri tietää, että hän voi valita työnantajansa. Agressiivinen rekrytointi eri tahojen toimesta aiheuttaa enemmän ärsytystä kuin kiinnostusta vaihtaa työnantajaa.

Healthia on mallintanut erikoislääkäreiden rekrytointiprosessia työntekijälähtöisemmäksi ja tämän kehitystyön tulokset ovat kiistattomat. Pystymme tunnistamaan ja herättämään kiinnostuksen moninkertaisessa määrässä lääkäreitä suorahakuun verrattuna. Tästä syystä olemme lopettaneet perinteisen suorahaun käyttämisen erikoislääkäreiden rekrytoinneissa.

Lääkäreiden rekrytointi on oma taiteenlajinsa, johon Healthia on erikoistunut. Mikäli haluat tietää, miten organisaatiosi saa omille palkkalistoilleen sitoutuneita ja pitkäaikaisia tekijöitä, ole yhteydessä ja kerron lisää.

Samu Tolvanen
Toimitusjohtaja
Healthia Oy Ab
Puh. 045 111 8242
Email. samu.tolvanen(a)healthia.fi