Healthia laajentaa perusterveydenhuoltoon

  • Post author:
  • Post category:News

Healthia on auttanut asiakkaitaan terveydenhuollon ylimmän johdon ja johtavien lääkäreiden rekrytoinnissa jo vuodesta 2009 alkaen. Johtavassa asemassa olevien tehtävien täyttämisessä on aina käytetty ensijaisesti suorahakua eli head huntingia. Alkuvuosien aikana käytimme suorahakuprosessia myös erikoislääkäreiden rekrytoinnissa, mutta viime vuosina tämä ei ole enää tuottanut vastaavia tuloksia nopeasti kiristyneen rekrytointikilpailun aiheuttamana. Tästä alkoi Healthian palvelumallien kehitys, jonka tuloksena erikoislääkäreiden rekrytointiin on löytynyt toimivimpia keinoja.

Erikoislääkäreiden rekrytoimiseksi kehitetty Healthian uniikki rekrytointikonsepti on nyt testattu ja todettu toimivaksi myös perusterveydenhuollossa, erityisesti kokeneiden lääkäreiden rekrytoinnissa. Tuloksia saadaan erikoistuneiden sekä erikoistumattomien lääkäreiden rekrytoinneissa suoraan työ- tai virkasuhteeseen asiakkaallemme.

Lääkäreiden rekrytointi on oma taiteenlajinsa, johon Healthia on erikoistunut. Mikäli haluat tietää, miten organisaatiosi saa omille palkkalistoilleen sitoutuneita ja pitkäaikaisia tekijöitä, ole yhteydessä ja kerron lisää.

Samu Tolvanen
Toimitusjohtaja
Healthia Oy Ab
Puh. 045 111 8242
Email. samu.tolvanen(a)healthia.fi