Lääkäri: Haluatko henkilökohtaisen uracoachin?

Oletko laillistettu lääkäri, joka on miettinyt muutosta työuralla? Ajatteletko välillä vaihtavasi vielä toiseen tehtävään, mutta et ole varma, mikä organisaatio ja tehtävä olisi itsellesi paras mahdollinen vaihtoehto? Uracoaching on avuksi näissä tilanteissa. Heathian konsultti voi toimia henkilökohtaisena uracoachina seuraavan työnantajan- ja tehtävän etsimisessä.

Konsulttimme keskustelee kanssasi coaching -hengessä, jotta mahdollisen muutoksen yksityiskohdat kirkastuvat. Tämän jälkeen konsultii selvittää puolestasi luottamuksellisesti mahdollisia vaihtoehtoja ilman, että potentiaaliset työnantajat tunnistavat kenestä on kyse. Konsultin kartoitus ei rajoitu ainoastaan Healthian aktiivisiin asiakkaisiin vaan koko terveydenhuoltosektoriin. Korvauksen ajastamme hoitaa rekrytoiva työnantaja, lääkärille palvelu on maksuton.

Healthia ei rekrytoi lääkäreitä omalle palkkalistalleen. Lääkäri tekee työ-, virka- tai oman yrityksen kautta tehtäväsopimuksen suoraan työnantajan kanssa.

Etsitkö uutta työtehtävää?

Katso avoimia työtehtäviä täältä: https://healthia.fi/avoimet-tyopaikat-laakareille/ . Huom! Erityisesti johtavissa ja vaativissa asiantuntijatehtävissä Healthia toimii suorahaku- eli head hunting -menetelmällä, jolloin tehtävästä ei välttämättä ole julkista tietoa. Kysy aina itseäsi kiinnostavista avoinna olevista tai lähitulevaisuudessa vapautuvista tehtävistä!

Kysy lisää:

Sara Alalampi
Rekrytointivastaava
sara.alalampi(a)healthia.fi
040 9313 228

 

Voit myös ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella. Lomakkeen tiedot ohjautuvat suoraan Saralle.