Lääkäri tai sote-alan johtaja: Haluatko henkilökohtaisen uracoachin?

Oletko laillistettu lääkäri tai muun koulutuksen omaava sote-johtaja, joka on miettinyt muutosta työuralla? Ajatteletko välillä vaihtavasi vielä toiseen tehtävään, mutta et ole varma, mikä organisaatio ja tehtävä olisi itsellesi paras mahdollinen vaihtoehto? Uracoaching on avuksi näissä tilanteissa. Heathian konsultti voi toimia henkilökohtaisena uracoachina seuraavan työnantajan- ja tehtävän etsimisessä.

Konsulttimme keskustelee kanssasi coaching -hengessä, jotta mahdollisen muutoksen yksityiskohdat kirkastuvat. Tämän jälkeen konsultti selvittää puolestasi luottamuksellisesti ja anonyymisti mahdollisia vaihtoehtoja ilman, että potentiaaliset työnantajat tunnistavat kuka coachattava henkilö on. Konsultin kartoitus ei rajoitu ainoastaan Healthian aktiivisiin asiakkaisiin vaan tarvittaessa koko sote-sektoriin. 

Korvauksen ajastamme hoitaa rekrytoiva työnantaja, lääkärille palvelu on maksuton. Healthia ei rekrytoi lääkäreitä omalle palkkalistalleen. Lääkäri tekee työ-, virka- tai oman yrityksen kautta tehtävän sopimuksen suoraan työnantajan kanssa.

Lääkäri, etsitkö uutta työtehtävää?

Esimerkkejä avoimista toimeksiannoistamme näet täältä: https://healthia.fi/avoimet-tyopaikat-laakareille/ . Huom! Erityisesti johtavissa ja vaativissa asiantuntijatehtävissä Healthia toimii suorahaku- eli head hunting -menetelmällä, jolloin tehtävästä ei välttämättä ole julkista tietoa. Kysy aina itseäsi kiinnostavia avoinna olevia tai lähitulevaisuudessa aukeavia tehtäviä!

Kysy lisää:

Sara Alalampi
Rekrytointivastaava
sara.alalampi(a)healthia.fi
040 9313 228