Lääkäriksi Somerolle?

Haaveiletko työpaikasta, jossa on matala hierarkia ja mahdollisuus keskittyä lääkärintyöhön ilman liiallista byrokratiaa? Ovatko työajan joustot ja mahdollisuus suunnitella omat aikataulut Sinulle tärkeitä? Jos vastasit kyllä, Somero voi olla juuri Sinua varten.

Somerolla on tarjolla mielekästä työtä aikuisväestön avoterveydenhuollossa kiinnostuksen mukaan vastaanottotyössä, vuodeosastolla, kotihoidossa tai palveluasumisen parissa. Työtä on mahdollista tehdä koko- tai osa-aikaisena sekä sijaissopimuksella. Työaika ja vastuut sovitaan per lääkäri.

Somerolla työn kuormittavuus on kohtuullista, koska aikataulut saa rakentaa itse ja virka-aikana työ tehdään maanantaisin klo 8-18 ja ti-pe klo 8-17 välillä. Virkalääkäreillä ei ole viikonloppupäivystystä. Työ on mielekästä, koska potilaiden kohtaamiseen varataan riittävästä aikaa potilaskohtaisen tarpeen mukaisesti. Lue lisää Someron terveyspalveluista.

Tiesitkö tämän Somerosta?

  • Somerolla saa 150 m2 omakotitalon järven rannalta Helsingissä olevan 35 m2 asunnon hinnalla
  • Somerolla lääkärit voivat suunnitella itse omat aikataulunsa
  • Somerolla lääkäreiden tukipalvelut ja potilaiden hoitoprosessit on järjestetty niin, että lääkärin työaika käytetään mahdollisimman tehokkaasti potilastyöhön
  • Somerolta ajaa tunnissa Turkuun ja 1,5h Helsinkiin ja Tampereelle

Lue lisää millaista on elämä Somerolla? Yllättäväsomero.fi

Pyydä lisätietoja ja esite Someron työmahdollisuuksista Healthian yhteyshenkilöltäsi. Huom! Voit kysyä myös viransijaisuuksia!

Sara Alalampi
+358 40 931 3228 (arkisin klo 8 – 17)
sara.alalampi(a)healthia.fi

Pyydä lääkäreille tehty esitys Someron toiminnasta tai kysy lisää!