Oletko kiinnostunut kandien ja YEK-jaksolaisten ohjaamisesta?

Titteli: Ohjaajalääkäri / yleislääkäri.

Sijainti: Hyvinkää, Tuusula tai Mäntsälä.

Työnantaja: Keski-Uudenmaan hyvinvointialue (KEUSOTE).

Hakuaika: 15.12.2023 mennessä.

Työaika: 2,5 – 5 pvä/vko, sovitaan per hlö.

Työsuhteen muoto: Vakituinen.

Työ alkaa: Sopimuksen mukaan 2024 aikana.

Perustietoa 

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue vastaa perusterveydenhuollon järjestämisestä Hyvinkään, Järvenpään, Mäntsälän, Nurmijärven, Pornaisten ja Tuusulan alueella. Keusotella on yhteensä kymmenen terveysasemaa ja etäterveysasema, joissa pääset työskentelemään toiveidesi mukaan pienen tai suuremman terveyskeskuksen vastaanotolla.  

Työnkuva

Kliininen työ sekä kandien ja YEK-jaksolaisten ohjaaminen. Työssäsi hoidat potilaiden akuutteja ja/tai kroonisia sairauksia sekä sairauksien ennaltaehkäisyä. Työhösi voi halutessasi kuulua sektorityötä lasten-, äitiys- tai ehkäisyneuvolassa tai koulu- ja opiskeluterveydenhuollossa.

Ohjaaminen on organisoitu niin, että ohjaaminen ei lisää työpäivän pituutta. Ohjaamiseen varattu aika on huomioitu ohjaajan työsuunnittelussa sekä kliinisen työn tavoitteissa.

Seniorituki

Terveyasemilla on kokeneet ylilääkärit ja apulaisylilääkärit, jotka hoitavat uusien lääkäreiden perehdyttämisen sekä vastaavat konsultaatioihin matalalla kynnyksellä. Keusoten terveyasemat ovat kokoluokaltaan optimaalisia matalan hierarkian asemia, joissa kysymyksiin saa vastauksen nopeasti.

Potilasjärjestelmä

Omni 360.

Työhyvinvointi

Keusotella panostetaan merkittävästi koko työyhteisön hyvinvointiin. Lääkärille tämä näkyy työolosuhteiden ja työsuunnittelun organisoinnissa niin, että potilaille jää riittävästi aikaa eikä työpäivät veny virka-ajan ulkopuolelle. Tältä videolta voit tutustua lisää miten Mäntsälän terveysaseman ylilääkäri Tuulia Saario on edistänyt työhyvinvointia: https://healthia.fi/katso-healthian-casen-tallenne/

Kokemusvaatimus

Yleislääketieteen erikoislääkäri.

Työaika

Minimityötarve on 2,5 työpvä/vko. Tämä voidaan jakaa tarvittaessa myös usealle eri päivälle esim. viidelle aamupäivälle/vko.

Palkka?

Sopimuspalkka eli sovitaan yksilöllisesti. Yleislääketieteen erikoislääkärin pohjapalkka on 7338,06 eur/kk + kokemuslisät + toimepidepalkkiot + harkinnanvaraiset lisät, jotka ovat neuvoteltavissa. Lisäksi työsuhde-etuna mahdollisuus työsuhdeautoon- tai polkupyörään.

Mikä on Healthia?

Healthia on vuodesta 2009 alkaen rekrytoinut lääkäreitä suoriinn virka- ja työsuhteisiin, johtaviin- sekä asiantuntijatehtäviin. Työsuhde on on aina suoralla sopimuksella asiakkaallemme! Emme tarjoa vuokratyövoimaa.

Kysy lisää tästä tehtävästä alla olevalla lomakkeella!

Healthian tietosuojaseloste on saatavilla täällä: https://healthia.fi/tietosuojaseloste/