Uracoaching lääkäreille ja sote-johtajille 

Uracoach on työnantajan vaihtamisesta kiinnostuneen lääkärin henkilökohtainen coach eli valmentaja, joka keskustelujen kautta auttaa kirkastamaan ajatukset henkilölle sopivista työnantajista ja työtehtävistä. Healthian tapauksessa autamme lisäksi selvittämään maksutta ja anonyymisti eri työnantajien tarjoamia vaihtoehtoja valmennettavalle henkilölle. Selvitystyö ei rajoitu ainoastaan Healthian asiakkaisiin vaan se tehdään koko terveydenhuoltosektorin laajuudella. Palvelu on maksuton lääkäreille ja sote-johtajille. Palkkiomme maksaa rekrytoiva työnantaja silloin kun valmennettava henkilö haluaa vaihtaa työnantajaa. 

Uracoaching lääkäreille

Healthia tarjoaa maksutonta uracoachausta eli uravalmennusta lääkäreille, jotka ovat kiinnostuneita vakituisista tehtävistä ja työnantajan vaihtamisesta.

Uracoaching sote-johtajille

Healthia tarjoaa maksutonta uracoachausta eli uravalmennusta sote-johtajille, jotka haluavat vaihtaa työnantajaa ja selvittää anonyymisti mitä vaihtoehtoja muilla työnantajilla on tarjota.

Uracoaching johtavista tehtävistä kiinnostuneille

Healthia tarjoaa maksutonta uracoachausta eli uravalmennusta johtavista tehtävistä kiinnostuneille lääkäreille, joilla ei ole aiempaa johtamiskokemusta. Autamme hahmottamaan sote-sektorilla johtavassa tehtävässä menestymiseen tarvittavia asioita ja johtajana kehittymisen polkua. Lisäksi autamme selvittämään mitkä työnantajat ovat valmiita panostamaan ensimmäisen johtavan tehtävän haltuunotossa sekä laajempiin vastuisiin kehittymisessä. 

Miten Healthian uracoaching toimii?

 

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella ja kysy lisää luottamuksellisesti!