Lääkäreille

  • Post author:
  • Post category:News

Healthia hakee asiakkailleen useita avainhenkilöitä vuodessa. Yleisimmät tehtävänimikkeet, joihin etsimme lääkäreitä ovat johtava ylilääkäri, ylilääkäri tai erikoislääkäri. Asiakkaamme edustavat laaja-alaisesti perusterveydenhuoltoa, erikoissairaanhoitoa, yksityistä ja 3.sektoria. Toimimme valtakunnallisesti.

Healthian kanssa voit ottaa seuraavan askeleen urallasi. Asiakkaamme voivat kiinnostavan työtehtävän lisäksi tarjota motivoivan palkkausmallin, vapauksia työajan suhteen, eri työsuhde-etuja, erityyppisiä työympäristöjä ja hyviä työyhteisöjä.

URAKEHITYKSEN VARMISTAMINEN

Healthian konsultin yhteydenotto on merkki siitä, että kuulut konsultin toimeksiantajaa kiinnostavien lääkäreiden joukkoon.

Konsultin tehtävä on varmistaa, että toimeksiantaja, sen työyhteisö ja avoin työtehtävä ja lääkärin kiinnostus ja sopivuus tehtävään kohtaavat. Tästä syystä konsultin kanssa käytävät keskustelut ovat luottamuksellisia. Toimeksiantajalle ei kerrota mistä kanssasi on keskusteltu ellet ole itse antanut siihen erikseen lupaa.

HENKILÖKOHTAINEN PALVELU

Healthia auttaa lääkäreitä uravalinnoissa kokonaisvaltaisesti. Voit keskustella konsulttiemme kanssa luottamuksellisesti myös silloin, kun emme ole ensin lähestyneet sinua toimeksiannon merkeissä.