Lääkäreiden rekrytointi

Lääkäreiden rekrytointi

Healthia auttaa rekrytoimaan lääkäreitä suoraan virka- tai työsuhteeseen. Emme tarjoa vuokralääkäreitä tai kliinisten toimintojen ulkoistuspalveluita. Palvelumme avulla asiakkailtamme vapautuu työaikaa tuottavampaan työhön, kun rekrytointiprosessin hoitaa ammattimainen ja luotettava kumppani.

Lääkäreiden rekrytointi ja sote-johdon suorahaku

Kustannustehokkuus. Healthia auttaa rekrytoimaan lääkärit suoraan asiakkaansa palkkalistalle, jolloin asiakas ei tarvitse kalliita vuokralääkäreitä. 

Tuloslähtöinen palvelumalli. Palkkiomme on suurimmalta osin onnistuneista rekrytoinneista.

Ajansäästö. Asiakkaamme ylilääkärit ja muut rekrytoivat esimiehet voivat keskittyä päivittäiseen johtamiseen ja toiminnan kehittämiseen, kun Healthia hoitaa aikaavievän rekrytointiprosessin.

Hoidon jatkuvuus ja laatu. Sitoutuneen oman henkilökunnan avulla hoidon jatkuvuus, laatu, vaikuttavuus ja potilastyytyväisyys paranevat.

Lääkärilähtöisyys. Healthian konseptin ytimessä on tunnistaa lääkärit, jotka haluavat muutosta urallaan. Tämän jälkeen rekrytointiprosessi etenee lääkärin tarpeet edellä.

Mikäli asiakkaamme organisaatio ja sen tarjoamat tehtävät kiinnostavat kohderyhmän lääkäreitä ja akuutit rekrytoinnit onnistuvat, Healthialla on toimintavalmius myös pitkäjänteiseen yhteistyöhön ja sen kehittämiseen.

Healthian tilaajavastuudokumentit löydät helposti Luotettava kumppani -palvelusta.