Vakituiset työtehtävät lääkäreille, kliiniset ja johtavat tehtävät

Healthia on suorahakua eli head hunting -palvelua tarjoava yritys., joka on erikoistunut lääkäreiden rekrytointiin vakituisiin tehtäviin suoraan asiakkaamme palvelukseen. Keskitymme johtaviin ja vaativiin asiantuntijatehtäviin, emme tarjoa vuokratyötä.  Asiakkaitamme on kaikilla sote-sektoreilla, julkisessa ja yksityisessä terveydenhuollossa, lääketeollisuudessa ja 3.sektorilla.

Kenelle?

Oletko laillistettu lääkäri tai muun koulutuksen omaava sote-johtaja, joka on miettinyt muutosta työuralla tai haluat vakituiseen tehtävään? 

Lääkäreiden on mahdollista päästä mielenkiintoisiin vakituisiin johtaviin tai asiantuntijatehtäviin Healthian kautta.

Sote-johtajien on mahdollista päästä laajempiin vastuualueisiin Healthian kautta.

Johtavista tehtävistä kiinnostuneiden on mahdollista saada itselleen ensimmäinen johtava tehtävä sekä coachingia tehtävän haltuunottoon Healthian kautta.

Ota yhteyttä luottamuksellisesti sivun lopussa olevalla lomakkeella ja konsulttimme on Sinuun yhteydessä.

Miten?

Suorahaun toimintamallissa työantajan ja työntekijän kanssa etsitään aina pitkäaikaista win-win lopputulosta, jossa molempien osapuolien tavoitteet saadaan täytettyä. Tämä tarkoittaa räätälöityjä tehtävänkuvia työntekijöille ja selkeää toimintasuunnitelmaa työantajalle tämän tavoitteiden täyttymiseksi.  Suorahakuprosessi on aina luottamuksellinen, uudesta työtehtävästä kiinnostuneesta henkilöstä ei kerrota potentiaaliselle uudelle työnantajalle mitään mistä ei ole sovittu etukäteen. Suorahakuprosesin kustannuksista vastaa työnantaja.

Mitä hyötyä?

Suorahaku- eli head hunting -menetelmää käytettäessä tehtävistä ei välttämättä ole julkista tietoa, erityisesti yksityisen sektorin tehtävissä. Suorahaun kohteena olevan henkilön näkökulmasta prosessi on suoraviivainen ja aikaa säästävä. Healthian esittämästä tehtävästä kiinnostuneen henkilön tarvitsee vain keskustella Healthian konsultin kanssa ja Healthia järjestää luottamukselliset jatkopalaverit rekrytoivan työnantajan ja tehtävästä kiinnostuneen henkilön välillä. 

Hyödyt työtehtävästä kiinnostuneelle ovat:

  1. Ajansäästö. Suorahaun kohteena olevan henkilön ei tarvitse tehdä ja lähettää työhakemuksia.
  2. Luottamuksellisuus. Nykyinen työnantaja ei saa tietoa suorahaun kohteena olevan henkilön keskusteluista Healthian kanssa.
  3. Räätälöity työtarjous. Suorahakuprosessissa haetaan aina win-win -tilannetta, jossa on mahdollisuus räätälöityyn työnkuvaan.

Avoimet työtehtävät

Healthian täyttämiä avoimia työtehtäviä on nähtävillä täällä: https://healthia.fi/avoimet-tyopaikat-laakareille/ Huom! Kaikista tehtävistä ei julkaista julkista tietoa, ole aina yhteydessä Healthiaan jos olet kiinnostunut kuulemaan kaikista Sinua kiinnostavista vaihtoehdoista. 
 

Ota yhteyttä luottamuksellisesti

Ota yhteyttä Healthiaan luottamuksellisesti ja kerro kiinnostuksen kohteistasi ja konsulttimme ottaa sinuun yhteyttä.

Viestisi ottaa vastaan:

Maris Mattila
Johdon assistentti
rekrytointi(a)healthia.fi

Healthian tietosuojaseloste on saatavilla täällä: https://healthia.fi/tietosuojaseloste/