Anonyymi työnhaku

Oletko harkinnut työnantajan vaihtamista, mutta et halua julkisesti muihin tehtäviin? Healthian anonyymi työnhaku on ratkaisu tilanteeseesi. Anonyymissa työnhaussa henkilötietosi salataan tunnistamattomaksi ja sinulle tehdään CV, josta ei ole mahdollista tunnistaa kuka olet, mutta josta työnantajien edustajat saavat itselleen tarvittavat tiedot voidakseen ehdottaa heidän mielestä mahdollisesti sopivia tehtäviä.

Autamme selvittämään maksutta ja anonyymisti eri työnantajien tarjoamia vaihtoehtoja. Selvitystyö ei rajoitu ainoastaan Healthian asiakkaisiin vaan se tehdään tarvittaessa koko terveydenhuoltosektorin laajuudella. Palkkiomme maksaa rekrytoiva työnantaja.

Miten anonyymi työnhaku toimii työnhakijan näkökulmasta?

Työnhakijan prosessi toimii seuraavasti:

  1. Ota yhteyttä sivun alaosassa olevalla lomakkeella ja kerro lyhyesti nykyinen tilanteesi ja mikä sinua kiinnostaa? Yhteydenottosi käsitellään luottamuksellisesti Healthian tietosuojaohjeen mukaisesti.
  2. Healthian johdon assistentti ottaa sinuun yhteyttä ja sopii kanssasi tutustumispalaverin profiilisi perusteella sinulle sopivan konsultin kanssa. Tutustuminen voidaan tehdä etänä tai kasvotusten. Ennen ensimmäistä palaveria saat assistentilta sähköpostilla ohjeen, miten toimittaa CV tai yhteenveto työhistoriastasi ja kiinnostuksesi kohteista ennen konsultin kanssa käytävää keskustelua.
  3. Tutustumispalaverissa käydään tarkemmin läpi työhistoriaasi ja luodaan anonymisoitu CV. Lisäksi keskustelun kautta tarkennetaan millaisia työnantajia ja työtehtäviä Healthia kartoittaa seuraavassa vaiheessa. Tarvittaessa sovimme organisaatiotasolla, mitä työnantajia Healthia lähestyy. Palaverin lopussa sovitaan milloin ja miten pidetään seuraava keskustelu, jossa käydään läpi eri työnantajien tarjoamia vaihtoehtoja.
  4. Vaihtoehtoisten työtehtävien selvittäminen. Healthia selvittää tutustumispalaverissa sovittujen kriteerien mukaisia tällä hetkellä haussa olevia tai lähitulevaisuudessa aukeavia työtehtäviä ja tekee niistä kirjallisen yhteenvedon. Kirjallinen yhteenveto lähetetään sinulle sähköpostitse.
  5. Loppupalaveri, jossa keskustellaan eri työnantajien tarjoamista vaihtoehdoista. Tässä palaverissa teet päätöksen haluatko jatkaa prosessia jonkin työnantajan kanssa. Mikäli haluat, niin yhdistämme sinut ja työnantajan edustajan ja jatkatte keskustelua tästä eteenpäin edelleen luottamuksellisesti.

Miten anonyymi työnhaku toimii työnantajan näkökulmasta?

Työnantajan prosessi toimii seuraavasti:

  1. Healthian konsultti ottaa yhteyttä työnhakijaa kiinnostaviin työnantajiin. Työnantajan edustaja saa lyhyen kuvauksen henkilön taustoista ja kiinnostuksen kohteista. Samalla käydään läpi Healthian palvelun sisältö.
  2. Työantajan edustaja kertoo Healthian konsultille onko heillä tällä hetkellä tai lähitulevaisuudessa tarjolla työnhakijaa kiinnostavia tehtäviä. Mikäli sopivia tehtäviä löytyy, työnantajan edustaja toimittaa näiden yksityiskohdat Healthian konsultille.
  3. Healthia käy työnantajan tarjoamat tehtävät läpi työnhakijan kanssa.
  4. Healthia ilmoittaa työnantajalle eteneekö työnhakija prosessissa minkään mahdollisen työtehtävän suhteen.
  5. Mikäli prosessi johtaa rekrytointipäätökseen asti, Healthia laskuttaa onnistumisesta rekrytointipalkkion, jonka periaatteet on sovittu kohdassa 1.

Mitä hyötyä anonyymista työnhausta on työnhakijalle?

Healthian anonyymi työnhaku on koko sote-sektorin helpoin vaihtoehto työnantajan vaihdosta kiinnostuneille sote-johtajille, sote-alan johtavista tehtävistä kiinnostuneille ja lääkäreille. Sinun tarvitsee vain ottaa yhteyttä sivun alalaidassa olevalla lomakkeella ja kertoa taustasi, mikä sinua kiinnostaa ja käydä yksi syventävä keskustelu Healthian konsultin kanssa. Hoidamme kaiken muun puolestasi anonyymisti ja maksutta! Säästät aikaa ja vaivaa ja teet parhaan mahdollisen päätöksen seuraavasta tehtävästä, kun saat Healthian avulla tiedoksi kaikkien sinusta kiinnostuneiden työnantajien tarjoukset!

Mitä hyötyä anonyymista työnhausta on työnantajalle?

Erityisesti lääkäreiden rekrytointi on ollut jo vuosia tuskaa monelle työnantajalle. Monilla erikoisaloilla on pulaa tekijöistä ja sitoutuneiden työntekijöiden löytäminen on kiven alla. Healthian anonyymi työnhaku on 100% tulosperusteinen eli työnantaja maksaa palkkion Healthialle vain jos prosessi johtaa rekrytointiin ja työnhakija aloittaa työssä! Healthia on toiminut sote-sektorin rekrytointien parissa vuodesta 2009 alkaen ja tiedämme, että tämä palvelu on työnantajan näkökulmasta riskittömin mahdollinen vaihtoehto.

Sote-johdon anonyymi työnhaku

Toimitko tällä hetkellä sosiaali- ja terveysalan johtavassa tehtävässä, mutta haluat vaihtaa työnantajaa tai oletko kiinnostunut sote-alan johtavista tehtävistä? Healthia auttaa selvittämään mitä eri työnantajilla on tarjolla tällä hetkellä ja millaisia tehtäviä on aukeamassa lähivuosien aikana.

Lääkäreiden anonyymi työnhaku

Oletko vähintään laillistettu lääkäri ja haluat vakituisen tehtävän, mutta et ole varma mistä tai haluat varmistua, että teet päätöksen varmasti kaikista sinulle sopivista vaihtoehdoista yksittäisen työnhakuilmoituksen sijasta? Ota yhteyttä ja selvitämme maksutta ja anonyymisti eri työnantajien vaihtoehdot ja voit valitse itse, kenen kanssa jatkat keskustelua tämän jälkeen.

Ilmoittaudu anonyymiksi työnhakijaksi tai kysy lisää luottamuksellisesti!

Viestisi ottaa vastaan:

Maris Mattila
Johdon assistentti
rekrytointi(a)healthia.fi

Healthian tietosuojaseloste on saatavilla täällä: https://healthia.fi/tietosuojaseloste/