Avoimet työpaikat lääkäreille

Healthia rekrytoi lääkäreitä vain suoraan asiakkaamme omaksi työntekijäksi!  Työnantajana toimii asiakkaamme.  Keskitymme ensisijaisesti johtaviin ja vaativiin asiantuntijatehtäviin, emme tarjoa vuokratyötä.  Asiakkaitamme on kaikilla sote-sektoreilla, julkisessa ja yksityisessä terveydenhuollossa, lääketeollisuudessa ja 3.sektorilla. 

Huom! Kaikkia Healthian vastuulla olevia työtehtäviä ei näytetä julkisesti, koska täytämme tehtävät ensisijaisesti suorahaku eli head hunting -metodilla. Tutustu täältä, millainen on Healthian suorahakupalvelu.

Johtavat tehtävät

Asiantuntijatehtäviä lääkäreille

– Apulaisylilääkäri KEUSOTEN etäterveysasemalle (Järvenpää) – Lue lisää tästä tästä linkistä! – Hakuaika päättyy 31.5.2024

– Seniorilääkäri Hyvinkäälle, Tuusulaan tai Mäntsälään 2024 aikana – Lue lisää tästä linkistä! – Hakuaika päättyy 31.5.2024!

Kliinisen työn tehtäviä

Healthian asiakkailla on tarjolla myös mielenkiintoisia pelkästään potilastyöhön keskittyviä vakituisia tehtäviä kliinikoille ympäri Suomea. Kysy näistä alla olevalla lomakkeella.  Asiakkaitamme on julkisessa ja yksityisessä terveydenhuollossa, työterveyshuollossa, lääketeollisuudessa ja 3.sektorilla. 

Opiskelijat

Lääketieteen opiskelijoille (kandeille) tarjoamme mahdollisuuden päästä kesätöihin ja valmistumisen jälkeisiin tehtäviin niille hyvinvointialueille, jotka ovat Healthian asiakkaita. Lääketieteen opiskelijat voivat tiedustella heille sopivia tehtäviä tämän sivun kautta: https://healthia.fi/kandeille/

HUOM! 

Healthian ensisijainen metodi avainhenkilötehtävien rekrytoinneissa on suorahaku. Tämä tarkoittaa sitä, että tehtävästä ei julkaista julkista tietoa, vaan järjestämme luottamuksellisia, epävirallisia keskusteluja  työnantajan ja työstä kiinnostuneen lääkärin välille ja autamme molempia osapuolia saavuttamaan win-win tuloksen. Jos olet kiinnostunut saamaan henkilökohtaisia työtarjouksia sinua kiinnostavista tehtävistä, ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai ole yhteydessä  johdon assistenttiimme Maris Mattilaan, joka voi sopia luottamuksellisen palaverin konsulttimme kanssa.

Maris Mattila

Maris Mattila
Johdon assistentti
rekrytointi(a)healthia.fi

Healthian tietosuojaseloste on saatavilla täällä: https://healthia.fi/tietosuojaseloste/