Avoimet työpaikat lääkäreille

Healthia rekrytoi lääkäreitä vain suoraan asiakkaamme omaksi työntekijäksi! Healthia ei tarjoa työvoiman vuokrausta. Työnantajana toimii asiakkaamme.  Keskitymme ensisijaisesti johtaviin ja vaativiin asiantuntijatehtäviin, emme tarjoa keikkatyötä.  Asiakkaitamme on kaikilla sote-sektoreilla, julkisessa ja yksityisessä terveydenhuollossa, lääketeollisuudessa ja 3.sektorilla. 

Lääketieteen opiskelijoille (kandeille) tarjoamme mahdollisuuden päästä kesätöihin ja valmistumisen jälkeisiin tehtäviin niille hyvinvointialueille, jotka ovat Healthian asiakkaita. Lääketieteen opiskelijat voivat tiedustella heille sopivia tehtäviä tämän sivun kautta: https://healthia.fi/kandeille/

Muilta osin avoimet työpaikat lääkäreille ovat pääsääntöisesti vakituisia virka- tai työsuhteita, johtavia sekä vaativia asiantuntijatehtäviä.

Huom! Kaikkia Healthian vastuulla olevia työtehtäviä ei näytetä julkisesti, koska täytämme tehtävät ensisijaisesti suorahaku eli head hunting -metodilla. Tutustu täältä, millainen on Healthian suorahakupalvelu.

JOHTAVAT TEHTÄVÄT LÄÄKÄREILLE (loppuvuodesta 2023 täytettävät tehtävät)

 Ylilääkäri, kotihoito ja kuntoutus (Uusimaa) – Lue lisää TÄSTÄ LINKISTÄ

Onkologian osastonylilääkäri, uusi perustettava vakituinen virka (Hämeenlinna) – Lue lisää TÄSTÄ LINKISTÄ

– Johtava työterveyslääkäri yrityksen sisäisen työterveysyksiköön (Pohjanmaa), vakituinen työ – Kysy lisää alla olevalla lomakkeella

LÄHIJOHTAMISEN + POTILASTYÖN TEHTÄVÄT (loppuvuodesta 2023 täytettävät tehtävät)

Apulaisylilääkäri geriatrian muistipolille (Nurmijärvi) – Lue lisää TÄSTÄ LINKISTÄ

KOULUTUSVASTUULLISET TEHTÄVÄT (loppuvuodesta 2023 täytettävät tehtävät)

– Kouluttajalääkäri terveyskeskuspalveluihin, vakituinen virka (Nurmijärvi, Tuusula tai Mäntsälä), Lue lisää TÄSTÄ LINKISTÄ!

 

ASIANTUNTIJATEHTÄVÄT LÄÄKÄREILLE (loppuvuodesta 2023 täytettävät tehtävät)

Hospitalisti Hyvinkään sairaalaan, geriatriset potilaat – Lue lisää TÄSTÄ LINKISTÄ!

– Työterveyslääkäri asiakasvastuuseen teollisella sektorilla, vakituinen työ (Kotka) – Kysy lisää alla olevalla lomakkeella

– Yleislääkäri työterveyshuollon sairasvastaanottoon , myös osa-aikaisuus ja 100% etätyö mahdollista! (Savonlinna), Lue lisää TÄSTÄ LINKISTÄ!

– Yleislääkäri terveysasemalle Keski-Uudellemaalle (Hyvinkää, Tuusula tai Mäntsälä) – Lue lisää TÄSTÄ LINKISTÄ! 

Halutessasi voit olla yhteydessä myös johdon assistenttiimme Maris Mattilaa, joka voi sopia luottamuksellisen palaverin konsulttimme kanssa Sinua kiinnostavaan tehtävään liittyen.

Maris Mattila

Maris Mattila
Johdon assistentti
rekrytointi(a)healthia.fi

Healthian tietosuojaseloste on saatavilla täällä: https://healthia.fi/tietosuojaseloste/