Lääkäreiden rekrytointi ja sote-johdon suorahaku
Samu Tolvanen
Maris Mattila
Riitta Vanhala-Kukkonen

Samu perusti Healthian vuonna 2009 ja hän toimii yhtiön toimitusjohtajana sekä johtavana suorahakukonsulttina ylimmän johdon rekrytoinneissa.
Samulla on laaja-alainen kokemus henkilöstöalalta ja palvelualojen liiketoiminnan kehittämisestä vuodesta 2006 alkaen.

Maris toimii Healthialla johdon assistenttina sekä tietokanta-asiantuntijana rekrytointitoimeksiantojen taustatiimissä. Maris liittyi mukaan Healthian tiimiin vuonna 2020. Koulutukseltaan Maris on sairaanhoitaja ja lähihoitaja.

Riitta liittyi Healthian suorahakukonsulttien tiimiin syksyllä 2023. Riitalla on yli 30 vuoden tausta terveydenhuollosta. Erityisosaamista Riitalla on yksityisen ja julkisen sektorin laboratorioista, mm. kliinisestä kemiasta sekä laboratorioanalytiikasta. Koulutukseltaan Riitta on laboratorionhoitaja ja hän on opiskellut myös työpsykologiaa ja laatujärjestelmiä.

Paula Jormanainen
Oliver Ploom
Elisa Tommasi

Paula liittyi Healthiaan suorahakukonsulttien tiimiin syksyllä 2023. Paulalla on 20 vuoden kokemus julkisen sektorin terveydenhuollosta, josta 15 vuotta erilaisissa vastuutehtävissä mm. mielenterveys- ja päihdepalveluiden johtamisessa. Koulutukseltaan Paula on Hyvinvointikoordinaattori (YAMK) ja terveydenhoitaja-sairaanhoitaja (AMK).

Oliver liittyi Healthian tiimiin syksyllä 2023.  Oliverilla ei ole aiempaa sote-alan kokemusta. Oliverin vastuulla on rekrytointiprosessien taustatyöt.

Elisa liittyi Healthian suorahakukonsulttien tiimiin keväällä 2024. Työnteon ohessa Elisa opiskelee työyhteisön kehittämistä HUMAK:n yhteisöpedagogian koulutusohjelmassa. Ennen Healthiaa Elisa on tehnyt töitä mm. projektikoordinaattorina, henkilöstöhallinnossa sekä lähijohtamisen tehtävissä.