LÄÄKETIETEEN OPISKELIJOILLE

Lääketieteen opiskelijat pääsevät Healthian kautta nopeasti ja helposti kesätöihin 4.vuosikurssista eteenpäin ja valmistumisen jälkeen YEK- ja erikoistumisjaksoille sekä vakituisiin töihin Healthian asiakkaille.

Mitä hyötyä Healthiasta on työnhakijalle (lääkärille)?

  • Lääketieteen opiskelijoita ja valmistuvia lääkäreitä rekrytoimme asiakkaanamme oleville hyvinvointialueille suoraan heidän omille palkkalistoille. Teemme rekrytointiprosessista helpon työnhakijalle, kaikki hoidetaan yhden yhteyshenkilön kautta.
  • Kun työllistyt suoraan hyvinvointialueen omaksi työntekijäksi, kerrytät opinto- ja erikoistumispisteitä toisin kuin vuokratyösuhteissa.
  • Teemme työnhausta helppoa ja nopeaa.
  • Sinun tarvitsee vain ottaa yhteyttä sivun lopussa olevalla lomakkeella ja kertoa mistä alkaen olet kiinnostunut työstä ja millä alueella ja kerromme sinulle onko meillä tarjota tehtävää, joka täyttää nämä toiveet.
  • Mikäli meillä on sopiva tehtävä tarjoalla, autamme sinua myös saamaan kaikki HR asiat hoidettua sujuvasti.

Mitä hyötyä Healthiasta on työnantajalle?

  • Healthia rekrytoi lääkäreitä suoraan työnantajan omille palkkalistoille. Teemme rekrytointiprosessista nopean ja laadukkaan.
  • Säästämme ylilääkäreiltä ja HR-osastoilta merkittävästi aikaa, kun hoidamme rekrytointiprosessin. Tämän ansiosta ylilääkäreiltä vapautuu enemmän aikaa lääketieteelliseen johtamiseen.

Ketkä ovat teidän asiakkaita?

Osa hyvinvointialueista ja yksityisistä lääkäriasemista.

Onko teillä tarjota kesätöitä kandeille?

Kyllä, hyvinvointialueista, jotka ovat Healthian asiakkaita.

Vaatimus: vähintään 4.vuoden opiskelija.

Saako teiltä keikkatöitä?

Ei, niitä tarjoavat vuokratyöyritykset.

Olen valmistumassa, mitä teillä on tarjota minulle?

Saat kauttamme ensisijaisesti vakituisia töitä sekä vähintään 3kk määräaikaisia tehtäviä, mutta voit kysyä myös YEK-jaksoja ja erikoistumispaikkoja hyvinvointialueista, jotka ovat Healthian asiakkaita. Näitä tehtäviä täytetään monesti henkilökohtaisen yhteydenoton kautta, joten kannattaa jättää yhteystiedot alla olevalla lomakkeella.