Tehtävä: Työterveyslääkäri.

Sijainti: Kotka.

Työnantaja: Kotkan Työterveys Oy.

Työpanos: 60-100%

Hakuaika: 30.06.2024 mennessä.

Työ alkaa: Sopimuksen mukaan 2024 aikana.

Perustietoa työnantajasta

Kotkan työterveys vastaa yli 400 yrityksen ja heidän 4000 työntekijänsä työhyvinvoinnista kahdessa eri toimipisteessä,
Kotkassa ja Haminassa. Työntekijöinä on moniammatillinen 24 hlön tiimi. Kotkan työterveys on voittanut Työterveyslaitoksen laatupalkinnon sekä Suomen parhaat työpaikat -tutkimuksessa se sai 5. sija vuonna 2024.

Lääkärintyö Kotkan työterveydessä

Työterveyslääkärin työn sisällöstä voi sopia vapaasti. Lääkäri voi keskittyä halutessaan vain Kela1 työhön tai tehdä myös Kela2 työtä osana työnkuvaa. Myös asiakkuuksien määrä on sovittavissa useista asiakkaista vain yhteen nimettyyn isoon asiakasyritykseen.

Kotkassa on hyvä konsultaatiotuki, oma kouluttajalääkäri ja mahdollisuus erikoistua.

Voit myös tutustua tähän YouTube videoon, jossa Saara Kiventöyry kertoo, milllaista lääkärintyö on Kotkassa.

Kokemusvaatimus

Työterveyteen perehtynyt yleislääkäri tai työterveyshuollon erikoislääkäri. Kliinisen osaamisen kannalta on tärkeää osata tehdä pistoksia, mikäli lääkäri tekee myös Kela2 työtä.

Palkka

Sovitaan yksilöllisesti, erittäin kilpailukykyinen varsinkin työsuhdemuotoisena.

Miksi kiinnostua tästä tehtävästä?

1.  Kotkan Työterveys Oy:n omistaa sen suurimmat asiakkaat. Strategiana on tarjota mahdollisimman hyvälaatuista ja vaikuttavaa, työhyvinvointia- ja kykyä ylläpitävää palvelua eikä keskittyä laskutustavoitteisiin.

2. Lääkäri voi määrätä tutkimuksia todella laaja-alaisesti. Kotkassa on laboratorio auki joka päivä, Haminassa ti ja to aamuisin.

3.  Potilaan hoitoa varten on erinomaiset konsultaatiomahdollisuudet. Tiimissä on lääkäreiden lisäksi mm. unihoitaja, diabeteshoitaja, depressiohoitaja, ravitsemusterapeutti sekä työterveyspsykologeja- ja fysioterapeutteja.

4. Asiakassopimusten sisältö on integroitu potilasjärjestelmään, lääkärin ei tarvitse erikseen tarkistaa mitkä asiat kuuluvat sopimuksiin.

5. Lääkäri voi hoitaa halutessaan eri toimialojen yrityksiä tai keskittyä esim. teolliselle sektorille, joihin kuuluu myös altisteita ja kemikaaleja.

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella ja kysy lisää tästä tehtävästä!

Healthian tietosuojaseloste on saatavilla täällä: https://healthia.fi/tietosuojaseloste/