Lääkärirekrytointi – Onnistunut rekrytointi säästää kaikkien osapuolien aikaa

Lääkärirekrytointi on Healthian ydinosaamista. Olemme keskittyneet avaintehtävissä työskentelevien lääkäreiden rekrytointiin. Autamme lääkäreiden rekrytoinnissa kaikilla sektoreilla (julkinen, yksityinen ja 3. sektori).  Lisäksi tarjoamme johtamisesta tai uramuutoksista kiinnostuneille lääkäreille maksutonta coachausta eli uravalmennusta. Avaintekijänä toiminnassamme on luottamuksellisuus ja henkilökohtaisuus. Healthian rekrytointipalveluiden avulla, lääkärin ei tarvitse hakea uusia tehtäviä julkisesti.

 Lääkärirekrytoinnissa keskitymme:

  • kuuntelemiseen. Arvostamme ja kuuntelemme hakijan toiveita uudesta työpaikasta. Näin tavoitteet uudelle työlle tulevat esiin ja lääkärirekrytointi onnistuu.
  • joustavuuteen kaikkien osapuolien kesken
  • suunnitelmallisuuteen. Luomme aikataulun yhdessä asiakkaamme eli työnantajan kanssa. Suunnittelemme askelmerkit koko rekrytointiprosessin ei vaiheisiin.
  • kommunikaatioon ja avoimuuteen. Hyvä kommunikaatio, rehellisyys ja avoimuus ovat tärkeitä tekijöitä onnistuneessa lääkärirekryssä. Kommunikaatio ja avoimuus ovat tärkeitä tekijöitä niin työnhakijaa kuin työnantajaakin kohtaan.

Healthia keskittyy aina lääkärirekrytointiin mahdollisimman laaja-alaisesti. Etsimme kaiken aikaa lääkäreitä, joilla on osaamista ja profiileja, jotka ovat myös muutoin kiinnostavia. Meillä on vuosien kokemus lääkärien rekrytoimisesta ja verkostomme ulottuvat pitkälle.  Meille on tärkeää, että lääkärirekrytointi onnistuu parhaalla mahdollisella tavalla. Tämä tarkoittaa ajan ja resurssien säästöä kaikille osapuolille ja kestävää sekä pitkäaikaista uutta työsuhdetta kahden osaavan instanssin, lääkärin ja työnantajan välille. Epäonnistunut rekrytointi tulee kalliiksi kaikille osapuolille. 

Lääkärirekrytointi

Lääkärirekrytoinneissa on työnhakijan markkinat

Lääkäreiden työmarkkinoilla on jo pitkään vallinnut työntekijän markkinat. Lääkärit ovat harvoin työttömiä työnhakijoita. Yleisestikään ottaen rekrytointi ei enää tänä päivänä tarkoita sitä, että työpaikkailmoitus julkaistaan ja hakemuksia alkaa virrata sisään. Varsinkin lääkäreille ja erityisesti erikoislääkäreillä ylilääkäreistä puhumattakaan, on hyvät mahdollisuudet valita useiden työpaikkojen välillä, he pystyvät määrittämään omat työehtonsa. Työnantajalla taas saattaa olla vaikeuksia löytää osaavaa ja muutoin profiiliin sopivaa tekijää töihin. Tässä tilanteessa on erityisen tärkeää, että jo uuden lääkärin rekrytointivaiheessa kiinnitetään huomiota positiivisen työnantajamielikuvan luomiseen. Healthia pyrkiikin aina kohtelemaan uudesta työstä kiinnostuneita lääkäreitä mahdollisimman kullekin rekrytoitavalle parhaiten sopivalla tavalla. Tämä on omiaan herättämään kiinnostuksen uudesta työnantajasta ja jättää miellyttävän kuvan sekä Healthiasta että työnantajasta.

Healthia vapauttaa asiakkaansa aikaa hoitotyöhön

Kuten kaikessa rekrytoinnissa, myös lääkärien rekrytoinnissa, huomion on oltava aidossa ja yksilöllisessä kohtaamisessa. Healthia osaa lääkärirekrytoinnin hakijan toiveet ja persoonan huomioon ottaen. Healthia kontaktoi, haastattelee ja kartoittaa ammattilaiset kunkin asiakkaan tarpeet ja toiveet huomioiden. Asiakkaan ja hakijan kanssa yhteistyössä sovitaan, miten työhaastattelut sujuvammin hoidetaan. Healthia säästää asiakkaansa aikaa siihen, jossa asiakas on osaavimmillaan ja tuottavimmallaan eli yleensä ottaen hoito- ja potilastyöhön.

Uusi työ lääkärille

Erikoislääkärien ja ylilääkäreiden uravalmennus luottamuksellisesti

Healthia myös etsii lääkäreille, jotka ovat kiinnostuneita vaihtamaan työpaikkaa uusia töitä. Meillä on tiedossamme lähes poikkeuksetta positioita ja uusia tehtäviä varsinkin erikoislääkäreille ja ylilääkäreille, joita ei ole yleisesti tiedossa tai haussa. Vuosien yhteistyö ja laaja kontaktiverkostomme, mahdollistaa tämän molemmin puoliseen luottamukseen perustuvan toimintamallimme. Näin ollen toimiessasi johtavassa asemassa tai johtamisesta kiinnostuneena lääkärinä ja ollessasi mahdollisesti kiinnostunut uudesta urapolusta, ota yhteys Healthin osaavaan rekrytointihenkilökuntaan.

Healthia käsittelee luonnollisesti kaikkea työntekijään sekä työnantajaan liittyvää tietoa ja materiaalia erittäin luottamuksellisesti ja asiaan kuuluvalla tavalla yksityisyyden suojan säilyessä rekrytointiprosessin alusta loppuun saakka.

Ota yhteys olitpa sitten työnantaja tai uutta työpaikkaa harkitseva lääkäri

Kun kiinnostuit kuulemaan lisää, ota yhteys:

rekrytointi(a)healthia.fi
+358 40 931 3228

Voit myös jättää yhteydenottopyynnön täyttämällä oheisen lomakkeen. Kaikki tiedot käsitellään 100 % luottamuksellisesti. Lisäksi sivustomme on salattu ssl-sertifikaatilla.

Healthian tietosuojaseloste on saatavilla täällä: https://healthia.fi/tietosuojaseloste/